E sto cercanno, e cerco ancora.
Cerco 'na voce, voce amica
voce e chi ma voluto bbene
ca roce si sceta,
e comm 'acqua placa a seta.
Voce, voce mia... aiutam tu
stu core mio è ciecat e
nun sape addo' te adda' cercà.
E passa 'o tiempo
passa sta jurnata e passa sta vernata.
Pers miezza a via chiammo.
Chiammo 'o nomme tuojo
e tu nun ma rispunne maje.
Ma a vita è nà luna int' 'a nuttata
ca s'accova e po' torna a schiarà.
Me rimane solo nu respiro
e respiro, i'respiro
ma nu abbasta ancora
nun abbasta maje.
Nun abbasta si nun rispiri tu vicino a me.