C'è chi
nun se cuntenta
de na pelliccia
e visone
nu pocu fuori moda,
c'è chi
nun se cuntenta
de la Mercedes
e l'annu scuorsu,
c'è chi
nun se cuntenta
e caviale
e champagne;
ma c'è chi
si deve cuntentà
e nu piautto
e broru cavuru
e nu bicchieru
e vinu,
e ringraziar lu Bambiniello
pe avè nu pocu
e calore.