Daghela no che el fa el magütt:
el te diss, grosa busia, lè de zirconi
quand a lè un poveer tocc de tola,
la tentà de šincall un dì indreè,
de rivestill pö d'argent e d'or
ne la vaal del Bir Bir e infin
da quater microns de platin.
Ma che or ma che platin, sultant
realgar e orpiment sul pistùlin!
Cara tüsa lasää stà damm de trà
vegn de cursa su da mi, bell o brutt
statenn certa, cosa vera cosa sicüra,
la sarà no, ne sün sicür, na fregadüra.