Veni primavera veni n'to trasiri si già
è ura di l'amuri pi tutti li età
Giuvini e vicchiareddi, omini n'castità
sfruttati u vostru amuri ca nenti resta ch'à.
Non vi lu dicu iù sulu ma tutti già lu sannu
di tempi di li avi e tempi di oggi iornu.
Non su paroli vani chisti ca dicu iù
amativi pirciò a non finiri chiù.
Veni primavera veni cu tutti li to ciuri
e portici filici amuri, amuri, amuri.