Tutt'e nott, dint'o liett,
mentre stò tra veglia e suonno,
sent'a Tè ca mastrie.
Po te miette, sott sott
con il fare di un torello,
sbuffi, scalci, fai il monello.
Sento l'alito sul collo,
mille mano ca tasteano,
ddoie tenaglie ca me stregniano,
e la tua virilità.
Bella, pronta,
nà surpresa;
e me pare ca o bò fa.
Stà surpresa mi incoraggia,
mi denudo, po' t'abbraccio,
te sussurro doce doce:
gioia mia, che me vuò fa?
M'accarizz cù passione,
me scumbin, me strapazzi,
m'arrevuote tutt'e sens;
mò facimm cos'e pazz.
Chiudo gli ochhi,
apro le braccia;
voglio fondermi con te.
Me purtate n'copp'a Luna,
vir e nun me fa cadè.
A chi a dico stà preghiera,
è una notte come le altre,
tutt'assieme, all'impruvvis,
ti si affloscia tutt cos.
Chell cà succed'a notte
manda in crisi il nostro amore,
l'omm mio s'appucundrisce,
dice: basta con ll'ammore.
Ma che dici, mi ribello,
non c'è niente di più bello;
Nuie ll'ammore l'hamm'fà.
Vai dal medico Pascà,
fatte dà nu stimolante,
qualche cosa cà te cura
che ti fa tenere... duro.