T'aisi a la russia di la matina
E nesci fora
E senti chi l'aria è frisca
Prufumata di Paradisu,
chi è stu sciavuru
chi t'adduviglia l'armu?
Attaccatu a lu muru
a circari sustegnu
c'è lu gersuminu, chiddu veru!
'Na miraviglia sulu a taliallu
'n celu stiddatu di milli sciuri d'alabastru
Chi s'allarganu e s'abbrazzanu
Supra un cuscinu di fogli virdi
ramuzzi e pampineddi si strincinu comu amanti
chi sciavuru chi fannu
capai di fari perdiri lu sonnu
ti trasi dintra la peddi
e ti rivuglianu tuttu!
Chi diri poi di la bedda usanza araba
di mettiri 'nta lu pettu di l'amata
quarchi sciuriddu appena sbucciatu?
Pari... si dici... è veru!
Chiddu chi maliziusu
Ora pensi ridennu.