Si fosse musicante te sunasse cocche nota,
Si fosse cantante te cantasse na canzone,
Si fosse pueta to dicesse cu e parole
Ca tu me fai impazzì , me fai vivere e murì
Si fosse pueta to dicesse cu e parole
Ma nun to saccio dì , e pe te o fa capì
Te dongo chistu sciore
Pe te dicere na vota e cient vota ancora :
Si tu, chella do core.