Io te voglio tropp bene,
tu si tutt' a vita mia
senza e te nun saccio sta,
nun me voglio n'ammura'
ma pecchè me fai danna'.
Si tu suoffre comme a me
so sicur tra me e te
tutto si aggiusterà
tutt' a vita ciamma'ama'
semp nziem amma' resta',
sultant io e te.