Lassm sta si già tien a na guaglion,
nun me cerca'
me stai facenn mal over,
comm aggia fa
io nun riesco a sta senza te penza'.
Nun ce penza'
si sto male cchiu d'ajer
nun ce penza'
appartien a nat'ammor,
che male fa,
ma io so sempe pront a t'aspetta'.