Oggi che juorn e' me pare ajer,
nun pass chiu stu tiemp.
Fa fridd e pur ce sta o sole,
comme vuless ca me scarfass,
comme vuless ca stu mal tiemp ca tengo d'inte a me passass ambress.
Vurria senti' o respiro tuoje
vurria senti' o calor tuoje
vurria tucca' sti mani toje
vurria vasa' sta vocca toje
ma nun me mborta chiu e sta vita si nun a pass nziem a me.
Vurria ca tu restass ancora mbraccia a me.
So passat gia 4 anni ma io nun t'aggiu mai scurdat,
stu mal tiemp nun me da chiu pace.
Stamme ancor' aprile ma ce sta a neve d'inte a me.
Sol tu me puo' da chillu raggio e sole
ca ormai nun me scarfa chiu.