Ch' mal' e cap' teng
me sent quas nu sveniment,
ma me facc curagg
e me rong nu pezzc n' gopp a panz,
aint a sta cap se sent Pullcnell
che s'appicec cu nu mascalzon
però ce stann pur Culumbin, Arlecchin e Balanzon
che fann o tif pe chill amic c'a d' Napul é o' re,
e chian chian o dulor e cap s' n' va
sapenn già
c'a alla fin tutt quant farann pac
attuorn a na tavl chin e piatt' e spaghett e d' vongl verac.