Là lassai lo cor meo dolente,
Petra, che facesti de me scherno,
sì da lassamme quasi morente
e la mea alma bruziar eterno.
Uora pe' voluntade de lo Supremo Ente,
che de qua me trovo de novo in perno,
tu bugiadra, me dechiar lo tu' amor possente,
ma I nun te permetto più lo scherno.