Maria, madre e tutte e mamme,
sta grazia m'avita fa,
a figlia mia,
lassala cambà,
pigliate a mia,
ca so peccatore assaie,
ma a Tinuccia
fa ca abbrazza a mamma,
pigliate a mia,
eccome qua,
n'urdemo bicchiere
e songu a te,
ma lassa Tinuccia mia,
ca abbrazza a mamma,
ruie creature
che chiagneno solo pe' me,
delinquente ca so,
pigliate a mia
e così sia!
Ma lassa loro,
Vite mie.