Tu, sempe tu,
ogni notte me viene dint’ ‘e suonne
…ma senza parole
m’astrigne ‘sti mmane,
me cad’ ‘int’ ‘e braccia
t’adduorme accussì.
Tu, sempe tu,
doce, doce t’astrigne a ‘stu core
…ma senza parole
me guard’ int’ all’uocchie
e, senza parole,
je stongo a muri’.
Si tu, core mio,
ca me daje tantu bbene,
si tu, solamente,
ca me daje calore.
Ma dimme ca chisto
nu suonno nun’è,
pecchè si me lasse
io nun vivo cchiù…
Pecchè si tu, sulo tu,
ca vuò bene a ‘stu core malato
…si stienne ‘sti mmane
te dongo ‘stu core,
nun sento dulore
pecchè sto cu tte.