so veste ugge ca une s'e' spusate
nghi la vesta bianche
marime' avesse dette nonne
e quelle è du anne ca nghi quelle s'è durmete!
eppure mo è accuscè
quasepi tutte quante
la vesta bianche ni è cchiu'
segne di castità
mi sembre cchiù n'entratea nu balle di società
allore deche je
va bone tutte li culure
verd, rosceepure scuncacate
baste ca lu patraterne ni la rifricate.