Quanta vot, t'aggio ditto,
chistu core nun s'affitta,
ride, canta, zomp'e vola
solo quann stà cu tè.
Vavattenne core n'grato,
ne fai tutte sceneggiate,
comme scinne a scalinata
faie o chiachiello dint'o vico.
Nù surriso a Carmelina,
a Marianna l'occhiolino,
a Roberta, a Veneziana,
l'accarizz semp'o cane.
Quanne maie, sò tutt n'ciuci,
chi fa a spia è malalengua,
stà scuppiann'e gelosia;
spera ca c'appiccecamm.
Vuè, bell'omm, stai avvisato,
si nun songh solo n'ciuci,
io to taglio chillu coso,
e a fernisce po' e fa o zezo.