St'uocchie ca me parlano ma che me vonno dicere?!
Nun saccio, nun capisco, nun riesco a lle sentì... oppure faccio finta e nun sentì.
Ma e vote int'o silenzio
chist'uocchie ca me parlano
me diceno: " guarda tu stai sbaglianno, stai sbaglianno cu tuttu quanti."
E io o saccio buono ca st'uocchie hanno ragione,
ma continuo a sbaglià,
continuo a gji p'a strada mì.
So ll'uocchie da cuscienza mia.