Me piac'e fa' 'll'ammore
spuzzuliann',
levannet'e pann'a cuollo
a un' a un',
chianu chianu, roce roce,
me piac'e te vasà
c'a ponta 'r'a lengua
e po' te muzzec'a a poc' a poc'.
Sì comm'o rappol' 'ell'uva,
e i' me magn' a una a una
tutte quant'e parte toje,
'll'uocchie,'e recchie, 'o naso,
'e ffravule r'a vocca toja,
'e capetielle d'oro!
T'aggia rusecà,
comme quanno me magn'o crapetto,
t'aggia fa chiagnere
lacrem'e frennesìa,
'o piacere t'adda ascì
pur'all'uocchie!
'Ea murì rint'e vracce meje,
comm'io mor' 'mbracc'a tte,
pecchè te voglio bbene
e voglio sul'a tte!
subito dopo c'è la versione in italiano