A' malincunia è guardà stu mare e' Napule,
sott a' nu ciel e' stell
ca chiagnene pecché nun ce staje tu.
Stu vient che m'accarezza chianu chianu
piglianne o' post tuoie
nun me cunsola cchiù.
Sta luna e' tutte e' nnammurate
ca stanne stritte stritte
nun se vò da cchiù pace.
Stu core ca more doce doce
te sta aspettanne ancore
pecché vò sule a tté