Penzo a bellezza cà porta a nuttata,
penzo a felicità cà porta nzino,
penzo quanno dint'o lietto t'avvicini,
e o sanche volle, e o core fai mpazzì.
Penzo quanno me guardi annammurata,
venennemo cchiù sotto, cchiù vicino,
rialanneme, cù vase appassiunate,
o munno sano.
E io volo,
a tte strignuto,
tenennete cchiù forte ncopp'o core.
Rido, canto, volo
e volo ancora,
sempe cchiù stritto a ttè
tra cielo e mmare,
tra mille stelle cù mille culure,
me perdo cà passione e stà nuttata.