Marònna!
'n òmmo serèticcio e 'n òmmo frìsco
vònno accìrere.
Ovèro
ca Berlùscone è viècchio
ma pàre nù guagliùnciello
capìlli tene
riènti tene
pèlle liscia tene
e po'
'i vicchiàia nun fèta.
Ovèro
ca Obama è nìro
ma è 'n òmmo.
'Ommoni 'i niénte
pe' vùje 'u càpo
jànco e giòvene àdda èssere
ma
se l'accìrite
'n àti dùie cumanneranno.
E se songo dùie càpe 'e càzzo?
Nù suspiètto tengo
è 'mmìria
o
è 'na pigliata pé cùlo.
Màmma d'o càrmine
BERLUSCONI OBAMA
prutèggeli tu.