'Onorevole e po' sìnneco
Iervolino Ròsa mi chiammo
“scèma completa”
ca mancànza 'i rispètto
'a pupulaziòne 'ntussecata è.
Quànti impègni
mariuòli nun cècavo
mò
che stì fìgli 'ndrocchìa
ànno scuperto
'i pùtimmo perdùna?
Chi
niènte sape fa
dìnto 'a pulìtica vuòle tràsi
sòrdi girano
marìunciello s'addiventa.
Mò
Saviano
vùlimmo purtà
nun dìcete ca niénte sape fa
nù lìbbro
a saputo scrìvere.