Da la altàna sora i copi
el campanièl de la ciesa
se vede drento el cielo
e co sona el batochio
el so din don ricorda
la mama che là nel blu
la sente quel botizàr
che zogia ghe portava,
e le lagreme la vede
de i fioi e de la zente
che la mancansa sente,
e a quel son ghe prega.
Sto poco parlar da to fio Giampietro.