‘O trimmuliccio me piglia quanno è sera
quanno sulo sto affacciato ‘a sto balcone
quanno passa cantando nu guaglione
quanno scenne a luna ‘ncopp o mare
‘O trimmuliccio me piglia quanno è notte
quanno rurmenne me ne stong dint ‘o lietto
‘e me sonno ‘a sto criature piccirillo e bell assaie
ca pazziann me sorride e m’accarezz
‘O trimmuliccio me piglia quanno è juorne
‘o sole nasce e appiccia ‘o munne
quanno a faccia toje m’arricorda o mare
quanno m’astrigne ‘mpiette e me dice caro