Muòrti 'i famma
dinto 'o piatto mìo
vulevano magnà
sfrantùmati
jate a faticà
àggio allùccato.
'a nuttàta se ne juta
ca brùtto suònno!
'na tazzulèlla 'e cafè
pe' accuncià 'a vòcca
'a sìcaretta
pe' smòvere 'a pànza.
Dìnto 'o spècchio mi guardo
puhhhhh! quànto sò brùtto
'nfaccia mi vùlesse sputa.
'a gènte
pè me mpàzzisce
dèntiera e trucco
pe' l'accuntenta.
'nu piacère vulesse
chìanu chìano ve 'o dìco.
(Mi ratto 'e pàlle)
quànto schiatto
fàciteme Santo
dìnto 'o paravìso
'nu pòsto mpurtànte vulesse.