‘o tiempe malamente
è fernute
so’ passate juorne
ma se n’è gghiute
t’aspettave primmavera
‘o core mio
pe’ ghiènchere ‘e profumo
ammòre mio
pe’ fa cantà auciello
int’a stu core
pe’ stupetià ‘e musica
st’ammore.
è viva a primmavera
sta ‘ncuollo a nuje
s' trove a' casa soja
e cchiù nun se ne fuje