Abballamu ‘sta tarantella
alligrìa ni metti assà
abballamu la tarantella
n’annacamu di ccà e di ddà!
(Idda)
Amuri miu attentu ca me frati
ni sta taliannu e nun vidi l’ura
di iri a sparlari cu me matri
mi piglia a timpulati e su’ dulura!
Abballamu ‘sta tarantella
masculi e fimmini chi ci fa
abballamu la tarantella
e satamu di ccà e di ddà!
(Iddu)
Amuri miu nun ti pigliari scantu
ti vogliu beni e n’am’ammaritari
iu vegnu n’di to patri e ci lu cuntu
“nun dormu chìù, so figlia m’avaddari! ”
Abballamu ‘sta tarantella
alligrìa ni metti assà
abballamu la tarantella
n’annacamu di ccà e di ddà!