Grannèzza 'i Dio!
Carfagna
ca vucchella sape zucà
'e màlelèngue ci fanno sapè.
Grannèzza 'i Dio!
Berlusconi
cu' nennèlle va
'a muglièra ci fa sapè.
Grannèzza 'i Dio!
Bossi
'u figlio s'è scètato
è stato prumosso ci fa sapè.
Grannèzza 'i Dio!
Grillo
'u càpo vò fa
scetàtelo du’suonno ci fanno sapè.
Grannèzza 'i Dio!
Napolitano
mariuòli drogati nun vede
pùre la stànno ci fanno sapè.
Grannèzza ‘i Dio!
viscère s'arravogliano
pànza murmurea
ma ca càzzo mi succède?
Scusate
Onorevoli
dìnto a stu Cesso
SCIORDA
'a pànza mia può cacà?