Nu còre friccecariello
ca faccèlla d’angiulillo
fà pulecenèlla
pe ‘na fémmena
mmaretàte e bella
‘A guarda
‘a fissa deritto
rind’all’uócchio
s‘appiccia a sigarètta
co pède fa nu fuòsso
e se mette po’ a parlà!
A fémmena ammusciàta
a chésta situaziòne
aizà a capa e ‘o tène mente
e pur’essa ‘o da’a parlà
appassiónatamente
e dice ddoje paròle.
Uagliò!
te ne vuo ghi, a n'àta pàrte
ampressa. ampressa
‘o vuò nu cavèce n’culo
pe nun ce penzà chiù?