Nun te capisco cchiù!
Si nù mistero.
Si addeventata
nu stuppillo e na cannela
c'ha cunsumato
tutt'a cera attuorno.
Fai solo fummo,
a fiamma non cè stà cchiù.
Ossai Carmè,
l'ammore è comm'e o mare,
a vvot'è burrascoso,
a vvot'è piatto,
ma è sempe m'prufumato.
O fummo
cummogli'addore,
e ll'ammore more