Nun se po' mettere
o bavagli'o core!
Si vvò cantà
ll'ì a lascià stà.
Ovvì,
s'è annammurato,
nun c'è stà niente a fa.
Nun siente ca e canzone
ca mmò canta
songh'inn'e gioia
sò chiene d'alleria?
E si cchest'nun'è ammore
me dice tu ll'ammore qual'è?
Eppure sì già stat'annammurato,
che rè? Te fa paura?
Pienze ca può suffrì?
Ll'ammore è vita
e a vita è ammore!
Nun c'è penzà.
Senza n'ammore
comme se fa a campà?