Cherè stà malincunìa
che rìnto à stù còre sé cunnulià ògne juòrno?
Ammòre mije rimmèll'tu,
pecché stù còre n'fùnno è pure o tuoje.
E me strègn' ò còre,
sèmpe cchiù,
còmme à 'nà mòrza.
Ma cherè stà malincunìa?
Ammore mije rimmèll tu.
Pecché sta malincunìa ènfame
se zucà pùre chillo gràmmo e cuntentèzza
chè me ràje tu!
*****