Stanotte è chistu ciel
na cosa me cunsola,
è a luce e chella stella
ca vive p è st'ammore,
È bella assaje.
me ncanta:
è chiena è sentiment,
è vase, abbracci, core
e pure è pientimient.
Dinte è pensier mieje
ce stanne duje guagliun:
se vonn bben assaje
ma sanne ca nisciun,
dint a' stu munno è merd,
se vota adderet e vede,
capisce finalmente
a causa è chesti pene.
E chistu core nfrant
sta stess mo chiagnenne:
s'accorge ca sta stella
c'ammira stu mument
È o' rifless
e chistu ammore
Ca lascia sulo
nu ricord amar.