Spuntau lu jornu
lu suli 'ngusciau
chianci lu celu
la spiranza finiu.
Ma nun è veru
c'è ancora spiranza
lu jornu spuntau?
Sintiu la vuci
e mi misi pinseri.
Ju speru...
anzi sugnu sicuru
affaccia dumani
lu suli pi ttia
ti quadia lu cori
e torna la voglia
ridi la vita
e canta pi ttia.