- A Cuncé,
aggiu vistu
dintu u parcu
stammattina
ruje picciuncielli
e tubavano
tubavano
e dinte e recchie
se dicevano
parole doce
doce assai;
a Cuncé
chilli facivano ammore!
- Aggi suntutu Pascarié.
- E nuje?
che facimmu Cuncé?
- Nuje?
Pijamose stu café
ce mittummu
nu pocu cchiu e zucchero,
accussi cchiu doce
scenne abbasciu Pascarié.
- Puru na soddisfazione
è Cuncé!
Quannu
ci sta
a vicchiaia
anco u cardillu
vola.