Di stà finestra aperta iu vardu la lustrura
ca parti di la terra allumina la luna
e mentri c'è cu dormi e c'è cu vigghia a ura
la menti mia mi porta a cu mi pensa ancora.
Autru non po' essiri la luntana famigghia
mo patri, matri mia e la so bedda figghia
ca tantu mi ni volunu di ddu gran beni e amuri
e sentu la mancanza di li so beddi curi.
Mà la luna giuiusa mi porta u so cunfortu,
cu la so luci dici addormiti n'ta stu lettu.
Non pozzu pigghiari sonnu pinzannuli a tutti
mi dici di li to cari ti portu a bona notti.
Di sta finistra aperta iu vardu la lustrura
e cu lacrimi all'occhi ringraziu la luna.