Da tantu e tantu tempu vaiu circannu a paci
ma iddha comu sempri la so prisenza taci.
tutti l'haiu giratu li strati chiù suspetti
ma chiddhi di la paci non l'haiu truvati aperti.
Cosa ca non po' gghiri non po' durari assai
si non trovu la paci cuminciunu li guai.
Picchi tuttu mi nea stu fatu scialaratu
pari ca di la terra figghiu non fussi natu.
Di sti versi mia ca scrivu cu rancuri
iù sulu mi li leggiu cu nu gran duluri.
.