Vuje riciti
ca u riavulu
nun ci sta,
e ve spassate
per la città,
scassandu
tuttu chellu
ca vuostu
nun è,
ma fracassandu
nu crucifissu
e gessu,
oltre
a lu chiantu
ri lu stissu,
vistu aviti
Luciferu
cu e corna
e russu in visu
ad aprirvi
e porte
ri lu infiernu
e fuocu.