Luna,
luna nuscana,
ca a sti tiempi
e nuvembre,
stranamente
appari
cchiù bella
e luciente
che mai,
a li guajuncielli nuscani
fai la ruffiana
per u primmu vasu d'ammoru,
e sulamentu tu,
luna,
luna nuscana,
testimone tacita
ed accunsinsiente,
riri
a l'ancoppa,
mannannu loru
la tua benedizione astrale.