Cu nu vistitinu
scullatu e attilatu,
che 'e forme toje
mostrano belle,
cu na faccia
pittata,
che mo
se dice make-up,
'goppa e sottu
cu u cursu
de o paese
da i guajuncielli
ammiccatte vai,
e lu sangu
dinte a chelle
giovane vene
bolle,
e tu
u sai
e ti cunsola,
e ancor e 'cchiu
la civetta
fai.