E parole ca me dice mammà,
nun so parole, so mane ca me sfioran e
me fanne venì u friddo nguoll,
carezze ca me parlan e
me dicn tanta cose,
tanta cose belle,
so bracce ca m'astregn,
e me fanne sta buon,
me fanne viver meglio,
e parole ca me dice mammà,
m'accarezzan l'anima,
me regn u core,
so na musica bella,
ca fa ben sul a me,
pecchè i tutte e parole ca ce stanne,
a parola chiu doce,
è Mammà