Stu vientu
ca m'affluscia
dinte e recchie,
'e te me parla
e me dice
c'ami ancora
st'ommo
cchignu 'e ammore,
la toja vuccurella
vasà vurria,
chilli uocchi tua sinceri
ancor arrucchiar,
intanto
'e stu vientu
mi devu
accuntentar,
e lu coru
vatte, vatte
cchiu fortu,
forse è n'infartu,
n'infartu d'ammoru.