È scesa all'improvvis!
Nu fummo senz'addore
ha annascunnut'o cielo.
O juorn o sole
se intravved'appena,
e quann'è sera,
a Luna ie Stelle
te ll'aia immagginà.
Stann' llà,
ca voglia e splenner'e parià,
ma nù lenzuolo grigio,
maligno e silenzioso
e stut'a luce;
e appucundrisc'o core.