Vurria cantà
na canzone,
ma, mannaggia a me,
nun tengu a voce;
ma zitta zitta
da lu core vene
e a te arriva;
pecché pe' sta canzone
nun serve l'ugola d'oro,
parla d'ammore
e se fa sentì,
e pure stunata
è bella,
comme se
l'avisse cantata
u megliu tenoru;
applaudi
e i restu cuntentu!