ùnge
allugentèe cùn scàgge de làcca Sinèise, rùssa
acciantèe in ta pelle
ti crìi, coùme fìsse a prima vòta
ti resàati, coùme quande cuì cavèlli nèigri
t'inversàvi a mè vita
allantùu
ti te gìi de sà, ancùun
coùme fìsse a prima vòta
paègia i cavalluìn che questa Scioccàa
spùncia, avant'èndrèe
e fa criàa, i scoèggi
che pàn ciànse còu tou soùu
ancùun na vòta
quèlle ùnge lacchèe
me levàn sciòo e voùge pe pouète dìi
che me gìia u belin, a vèdde che l'è sà giùrnu...