Te gò credesto,
vardàndote ne 'i oci
che ti gàvevi beli, ciari,
de un azuro fin.
Ti me spetavi in campo
Puzà sul posso
Un gato te vardàva
Da drìo a un camìn.
Ne i momenti più beli
Venessia xè discreta
I morosi i ride
E i se struca un fiantìn.
Sta cità xè piena de morosi
Che camina streti
Tegnìndose par man
basàndose in ponta a un scalìn.
L'amor qua xè de casa
Ch'el silensio e l'aqua
Fa lizièro el cuor.