Uocchie culurat' 'e terra
uocchie cà nun trovano maje pace
uocchie cà guardat',
e nun vulit' vedè
troppi lacreme
amare... salate
uocchie chin' 'e malicunia
ma cù tanta famm' 'e sapè
guardan', scrutano
se vonno 'mparà...
'mparà a nun chiagnere cchiù...
Se vonno 'mparà a dicere bucie
a seccà sti lacreme
e a ridere
mentre arint' se more...