che fai chiagne?
è nu chiant è malinconia?
ah, so lacrime e nustalgia!
e invec e me fa rifiorì comme nu sol cucent
t'incupisc guardand st'essere incoscient?
sient a me nun perder o tiemp cagn faccia
lassem sul prim ca te caccio
puort o calor a chi vo esser aiutat
e no a chi ha decis e murì aspartat!