Cosa chi po fari la frevi nun ti dicu
lu munnu fa girari a lu cuntrariu
manca la forza e si cerca cunfortu
acchiana la calura e tremi tuttu,
pigliatu di scunfortu a tia ti cercu
e appoju la testa a lu to pettu.
Oh, chi gioia, ah chi confortu
lu caluri chi mi dai
mi fa stari megliu
chi diri poi di li carizzi?
M'allisci e m'amminzigli
comu un picciliddu.