Ti facisti ranni
hai quasi uttant'anni.
A forza e l'energia
ca na statu intra di tia
a na cirutu u passu
a la malincunia.
Ti viru spessu assenti
ca vogghia di fari nenti
ma u figghiu ca ai accantu
cunsola tuttu quantu.
Nun chiangiri, nun pinsari
a vita ca tu a fattu
no cielu è tutta scritta
e paci tu avrai
quannu non ci sarai